Календар на активности и настани

Симон Трпчески ќе одржува концерти во Келн, Билефелд и Ерланген во март 2023 година

Успешниот македонски пијанист Симон Трпчески се враќа во Германија на радост на сите љубители на класичната музика. Концертите со Симон Трпчески ќе се одржат на 10-ти и 11-ти март 2023 година во Филхармонијата во Келн […]