Соопштенија

Жалба на Централниот Совет на Македонците до германскиот Бундестаг

Почитувана претседателка на Бундестагот, почитувани пратеници на Бундестагот, Со голем интерес ги следевме дебатите на 15-ти јуни 2023 година во Бундестагот и сакаме да ја изразиме нашата благодарност за активната поддршка на Владата на Сојузна […]