Соопштенија

Состанок на клубот Илинден и Централниот совет на Македонците во Германија

На 26 септември 2020 година во Лаатцен кај Хановер се одржа состанокот на одборот на Централниот совет на Македонците во Германија и управниот одбор на македонското друштво Илинден. Двете здруженија се претставија и разговараа за […]