Средба на Централниот совет на Македонците во Германија со пратеникот Адис Ахметовиќ

На 24. март 2022 година, претседателот Роберт Кленкоски и потпретседателот Горан Николоски преку платформата Zoom се сретнаа со народниот пратеник, г-дин Адис Ахметовиќ. Пратеникот Ахметовиќ ја поздравувал иницијативата на Централниот совет и го поддржува овој … Продолжи со читање Средба на Централниот совет на Македонците во Германија со пратеникот Адис Ахметовиќ